Førstehjelpskurs / hjertestarterkurs tilpasset deres behov

Våre kurs gir din bedrift mulighet til å enkelt løfte kompetansen i deres organisasjon innen førstehjelp,og hjertestartere.

Erfarne kursholdere

Fornuftige priser

Tilpasset deres bedrift

Våre kurs

3 timer

Fysisk

NO/EN

Kurset gir innføring i bruk av hjertestarter, og kan holdes på deres arbeidsplass eller på ekstern lokasjon.

4 timer

Fysisk

NO/EN

omfattende opplæring som dekker både grunnleggende førstehjelp og bruk av hjertestarter.

3 timer

Fysisk

NO/EN

Dette kurset gir deltakerne en solid forståelse av grunnleggende førstehjelp. undervisning og hands-on øvelser.

Vi tilbyr hjertestarterkurs inkludert førstehjelp til store og små bedrifter i hele Norge. Instruktørerene har erfaring fra helsevesen, hjelpekorps eller annen tilsvarende bakgrunn. Kan tilrettelegges for den arbeidsrisiko deltagere i de ulike yrkesgruppene kan komme i.

Innholdet i kurseene øker kunnskapen til deltakerne i bruken av en halvautomatisk hjertestarter, innføring i helautomatisk hjertestarter og ulike typer hjertestartere. Kurseene inneholder praktiske øvelser i ulike treningsscenarier med HLR-dukker og hjertestartere. Lær å gjenkjenne de viktige symptomene og iverksetting av “Kjeden som redder liv”.

Vi har det største nettverket av dyktige førstehjelpsinstruktører i Norge. Instruktører har bakgrunn fra sykehus, ambulansetjenesten eller har annen tilsvarende helsefaglig bakgrunn. Disse er lokalt plassert, noe som sikrer våre kunder rask levering av kurs der hvor bedriften har tilhold.